Van Tours naar Truffels

Twee kanjers uit de reiswereld-die-nu-op-zijn-gat-ligt bundelen hun krachten en leveren vanaf oktober 2020 top kwaliteit verse witte truffels aan de Nederlandse horeca, delicatessen zaken en bourgondiërs.

Jacqueline Sajet reist al sinds jaar en dag minimaal 3 x per jaar naar de Italiaanse truffelstreek. Ze spreekt vloeiend Italiaans. Sinds kort brengt ze enkele maanden per jaar door op haar eigen landgoed omringd met truffel grond in Le Marche, de streek die beroemd is vanwege de zeer goede kwaliteit verse witte truffels die daar vandaan komt. Met de huidige COVID toestand heeft Jacqueline besloten niet bij de pakken neer te zitten maar haar passie voor Italië en kennis van truffels te delen met de Nederlandse markt.

Jessy Lipperts organiseerde gedurende 16 jaar mooie reizen naar Zuid-Afrika. Sinds kort woont ze weer in Nederland waar COVID ook redelijk wat roet in haar eten heeft gegooid. Naarstig op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze weer vol voor kan gaan, zag ze het ‘truffel-omdenken’ van Jacqueline en raakte enorm geïnspireerd. Jessy’s achtergrond en netwerk ligt in de gastvrijheidssector en haar kennis en ervaring van web sites and marketingcommunicatie is een perfecte aanvulling op Jacqueline.

In plaats van lang bedroefd te zijn over het (voorlopige) einde van hun desbetreffende reisorganisaties, besloten de dames een nieuwe onderneming in het leven te roepen.  

nl_NL