De truffel hunter

Beste allen,

Het is lang geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben. Zoals jullie weten verzorgt Sajetspecials nog steeds prachtige op maat gemaakte reizen. Sinds 2020 verzorgen wij deze reizen vanuit het mooie Italie, Le Marche. Daarnaast verzorgen wij truffel tours, Stefan heeft in 2021 zijn truffel diploma gehaald en mag dus als enige (Nederlander) met 2 honden, door heel Italië op zoek naar Truffels (Tartufi). Wij bieden weekenden, of langer aan, waarbij je meerdere malen met hem op pad gaat. Bijgevoegd een video, om een mooi beeld te krijgen.

Waar denkt u aan als u aan Italië denkt? Heerlijke wijnen? Een lekkere Pasta? Glooiende heuvels? Italië is bekend om zijn keuken, sportwagens, mooie kusten, het voormalige Romeinse Rijk en zeer waardevolle kunststeden. Italië heeft het grootste aantal UNESCO-Werelderfgoedobjecten ter wereld, verspreid over heel het land. Twee onafhankelijke ministaten liggen binnen Italië: San Marino en Vaticaanstad.

Maar Italië heeft daarnaast ook overheerlijke Truffels 😉 Hoe fijn is het om te verblijven in een fijne Agriturismo, je te laten verwennen in één van de vele restaurants, te genieten van prachtige dorpjes en daarbij ook nog op pad te gaan met Stefan op zoek naar Truffels? Wij denken de ultieme vakantiebeleving, wat denkt u?

We zien elkaar snel in ons mooie Le Marche

en_GB